Påskpromenad i solen

Mops i skogen

Mops i skogen

Jag är ensam hemma över påsken. Eller, ensam är man ju inte med två pumi i huset. Vi startade dagen med en lång skön skogspromenad. Jag klippte Mops i går, nu ser hon mer ut som en drake än ett troll.

Hundarna uppförde sig bra i skogen, Muffin rullade sig i något, men de försökte inte sticka iväg efter fåglar och älgar utan gick duktigt bredvid mig. Mops gillar inte att gå i trappor och över spångar, men har inga problem med att kasta sig uppför och nedför stenar och branter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s