Tosca och Mops på valpkurs

I dag har jag varit på valpkurs med Mops. Sanna och Tosca med. Det var perfekt väder och väldigt bra och roligt. Instruktören heter Calle och har briarder. Vi tränade kontakt, att hundarna skulle se oss i ögonen pch inte se på handen med godiset, valpinkallningar och sitt och ligg.
Mops var bra på ögonkontakt, vi har tränat lite omvänt lockande för det är läxa på agilitykursen, och det är samma princip. Tosca var som en raket på inkallningen – även när en annan hund sprang lös och ville leka sprang hon rakt till Sanna.
Det var en mops på kursen med, tur att Nelly inte var med. Hon älskar mopsar.En bichon havanais var också med, annars var det bara större hundar. Bilderna är från mobilen och lite suddiga, förmodligen för att fingrarna är fulla med falukorv och smetar ner linsen. Tosca överst, Mops underst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s