Kall kvällstävling

Hemma efter klubbmästerskap i kall kall höstkväll. Men det regnade inte. Mops och jag kom tvåa i medium. Eller näst sist. Beroende på vilket håll man räknar från. Muffin var inte med, Bilbo vann, som i fjol.

Det gick rätt dåligt för mig och Mops.
I agilityloppet drog hon mot balanshindren så jag fick kalla tillbaka. Det blev lite extra svängar mellan hindren alltså. Hon rev ett hinder som hon kom snett på. Men det visade sig sen att vi fått femton hinderfel så vi måste ha fått fel på två kontaktfält också eller rivit nåt mer som jag inte märkte.

I hopploppet gick det ännu sämre. Hon stannade flera gånger, jag tror det var för att strålkastarljuset bländade. Jag skulle placerar mig annorlunda, sprungit bredvid i stället för att vara framför och kalla in. Vi fick två vägringar där och några tidsfel.

Inte min bästa dag, men Mops var duktig och försökte fatta vad jag menade ändå.

Det var kul att kolla på de andra, för det finns många duktiga ekipage i klubben, i alla åldrar.
Och det var roliga banor, fast lite för svåra för oss då.

Men vi tränar på. Ibland blir det rätt och då är det desto roligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s