Muffin spanar

Nej, hon blir inte tjockare, Muffin. Hon har trivts förträffligt med att äta valpfoder, få äggula på maten och bli ompysslad. Annars när hunden är skendräktig minskar vi på maten och ökar motionen. Nu har hon haft lyxliv.

Det blir tyvärr alltmer uppenbart att det inte är några valpar i magen. Inte bara för att magen är smal, utan för att Muffin inte verkar dräktig. Hon vill hålla igång. Hon smyger på Mops i skogen och försöker få igång bus och lek.

20110322-084723.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s