Kul på klubbmästerskap

Allra roligaste tävlingarna är de som är små och nära, som klubbmästerskapen. I år var det fler deltagare än någonsin och både roliga banor och bra väder. 

Jag sprang med Mops, Nässla och Maja och lyckades diska alla tre i agilityloppet (på samma ställe dessutom, så jag vet inte vad jag använde hjärnan till). Sen kom vi runt i hopploppet, Mops och Nässla utan fel. Nässla dessutom med bra tid, så hon kom på fjärde plats totalt (av fjorton mediumhundar). 

Det var väldigt roligt att vara på klubben igen, ser framemot höstens träningar. Ulrika Rosquist tog bilder av alla. Fint att få foton när hundarna är i full fart, annars blir det mest uppställda bilder. 

Mops i agilityloppet

  

Nässla i hopploppet

  

Maja i agilityloppet

  

Mops i hopploppet

  

Nässla i agilityloppet

  

Maja i hopploppet