Lyckodrakar på utställning

IMG_1846

I lördags var det utställning med rasklubben för ungerska hundar, SvkFUR. Tre hundar från Lyckodraken var med. Maja och Humle (som är Majas brorsa) och Spica à Mariell som är en av Majas och Fricos valpar. Och alla visade sig bra och fick bra kritiker.

Bäst var Spica, som visades upp av Elin Berglund, som gjorde ett mycket proffsigt jobb. Spica var värsta clownen, lade sig platt som en groda en gång när de skulle gå runt och tyckte det kunde vara dags med en paus. Hon charmade alla, även domaren, och blev bästa tikvalp. På bilden är Spica till vänster, den äldre hanen till höger blev bästa valp.

Humle var jättefin och blev två i öppenklassen med Excellent. Inte hellre ettan fick CK men båda fick fina kritiker. Här är Humle på bordet:

IMG_1850

Maja tävlar nu i championklass och blev tvåa där med CK. I konkurrensen om bästa tik blev hon också tvåa, en placering vi är mycket nöjda med eftersom det var många snygga tikar med och tävlade.

IMG_0018

Efter utställningen var det ett uppfödarmöte, med pumiuppfödare. Det var ett bra möte, roligt att få se dem jag inte träffat tidigare på riktigt.