Nässla räddade loppet

IMG_0251

I går fick Nässla sin fjärde pinne i agiltyettan. Det var verkligen hennes förtjänst eftersom jag gjorde en massa konstigheter. Som att säga stanna på gungan, vilket aldrig behövs med Nässla, hon stannar där hon ska. Så hon vände om och började gå tillbaka, men lyckades vända igen och gå ned ordentligt. Då blev jag så förvirrad att jag glömde visa på nästa hinder, men hon ordnade upp det med och vi kom i mål utan fel och med tid som räckte till en andraplats trots extra snurr på gungan.

Det var en klass 1-tävling i Halmstad. Maja var också duktig, men vi har svårt att hålla ihop en hel bana. Har tränat för lite på banor. Jag är för långsam också. Men det är roligt ändå. Det räcker att allt funkar på en del av banan för att det ska kännas värt resan och pengarna.