Nu sparkar valparna i magen

maja_13maj (1 av 1).jpg

Sju veckor har gått sedan Maja och Isko parade sig bland höbalarna. Nu är magen stor och lägger jag handen på försiktigt när Maja sover känner jag de där sprittande rörelserna av valpar som rör sig i sina bubblor därinne.

Nu tar vi det lugnt sista veckorna, åker ingenstans, tävlar inte med de andra hundarna, går in i vänteläge. Mops och Nässla har fått flytta ut ur sovrummet på nätterna så att det ska bli lugnare och de ska vänja sig vid att vara på andra sidan dörren.

Detta gör de helt utan protester, de har sköna korgar och dynor så det går inte någon nöd på dem.

Är du intresserad av att köpa en valp ur den blivande kullen så hör gärna av dig nu om du vill hinna träffa Maja innan valparna kommer. Du kan ringa 0703-455604 eller mejla lyckodraken@me.com

maja_13maj (1 av 1)-2

Magen är stor, men ännu rör sig Maja utan besvär.