Livet leker med valp i huset

dsc_3480

Elda är nu fyra månader och två veckor. Tiden går så rasande fort, hon växer och det börjar bli svårt att se skillnad på henne och Mops. I helgen var hon på sin första utställning, en inofficiell hos NÄKK, och fick fina rosetter. Hon gillade att springa i ringen och brydde sig inte så mycket om de andra hundarna.


Hemma tycker alla hundarna att det är kul med en valp. Jobbigt att inte få vara ifred, men mest roligt ändå att det alltid finns någon som vill leka och är pigg på bus.

Elda går valpkurs på söndagarna, och där går även hennes bror Åskar. Snart ska hon börja en rallylydnadskurs. Mest för att få träning i att vara ensam med andra hundar, utan resten av flocken.

Det var fyra år sen jag hade valp sist och jag har glömt rätt mycket hur det är, hur man ständigt måste passa på dem och hur roligt det är att träna en valp som tycker allting som händer är så himla superskoj.