Titel och höftresultat

Mormor Muffin kan nu titulera sig RLD F. I helgen tävlade hon och Maja i fortsättningsklass i rallylydnad i Kinnared. Muffin klarade godkänt resultat i båda klasserna, med nöd och näppe i andra klassen där hon hamnade precis på 75 poäng, som är nya gränsen. 

Hon löper, och var inte alls intresserad av att tävla, så jag är mer än nöjd. Särkilt som tio av felen berodde på mig, jag missade att springa på ett ställe. 

Maja klarade bara ena klassen och behöver ett godkänt resultat till. 

Det var ganska svåra banor med mycket spring. Att springa får lätt hundarna att börja hoppa och flippa ut. Maja hoppade över en skylt som ett hinder till exempel. 

Fortsättningsklassen är roligare än nybörjarklassen, inget koppel att snubbla på. Avancerad klass som kommer sen, har vi inte tränat på än, men jag vet att Muffin kan en del av det, som Nelly lärt henne. Få se om jag också lyckas lära mig. 

En annan rolig sak: Lyckodraken Spica a Mariell har röntgat höfterna med A som resultat.