Pumitik söker nytt hem

Snart 3-årig pumitik söker ny ägare. Hon är en glad och livlig tik som är väluppfostrad, bra miljötränad och kan hänga med på det mesta. Hon har diplom i fortsättningsklass i rallylydnad och tävlar agility i klass 1.

Orsaken till omplaceringen är att hon inte går bra ihop med familjens äldre tik. Hon vill helst ha matte för sig själv. Trots bra träning blir hon också stressad och skäller när hon lämnas ensam hemma.

Hon söker ett hem där hon är enda hunden och där hon slipper vara ensam längre stunder.

Tiken är kastrerad. Hon är lydig och kan gå lös på skogspromenaden utan att rymma. Hon älskar att träna och lära sig nya saker. Hon gillar att bli borstad och kammad. Hon gillar att åka bil och älskar att bada och simma.

Är du intresserad så mejla eller ring så förmedlar jag kontakt med nuvarande ägare.

Eva Wieselgren

lyckodrake@gmail.com

0703-455604

Okategoriserade