Tack alla som kom till kennellägret!

Äntligen blev det av, kennellägret vi pratat om och funderat på så länge. Vädret var hit och dit, regn, hagel och solsken om vartannat. Men vi hade lite tur och slapp bli genomblöta. Och så himla kul det var att träffa alla och se hur fina och duktiga hundarna är.

Vi provade på lite olika grejer, parkour passade bra med alla stockar och stenar som fanns i skogen, och nosade på grunderna i agilityhandling och Nose Work. Åskar visade hur snyggt han kan visa var doften finns genom att peka med nosen.

Det var mycket inspirerande att höra hur duktiga hundarna är: Gnista är en stjärna på viltspår, Vigg har testat fårvallning, Cider kan inte bara agility och rallylydnad utan alla möjliga tricks, Spica hittade hem efter att ha varit borta i skogen i många dygn … ja, henne var det speciellt roligt att få träffa.

På kvällen visade Zoltán, Bokhsis husse, bilder och berättade om Ungern, pumins ursprungsland.

Umgänget är det som betyder mest, och för valparna var det också roligt att träffa varandra.

Vi bodde på Nissaströms kursgård och hade stället för oss själva, så det fanns ingen som blev störd av att det var mycket hundar.

Här sitter Cider och spanar. Tror inte Securitas behövde ha nån bevakning den helgen: