My Dog!

Årets MyDog var en rolig men jobbig tillställning. Jag fick nån influensa precis innan så jag var inte alls i form. Men ändå glad att jag åkte dit. På torsdagen fick Elda Excellent och Maja Excellent med CK. Och Lyckodraken Skare, en av valparna i Snökullen, kallad Bokshi, fick Cert. Det var hans första officiella utställning. Så roligt!

Mira och Sally var också där, så det var fem lyckodrakar med. Kändes stort! Och jätteroligt att träffa alla.

På fredagen fick Elda Very Good och Maja Excellent med CK igen. Maja blev fjärde bästa tik båda dagarna och fick reservcacib (som hon inte behöver, men ändå kul) på fredagen.

Sen var det fantastiskt roligt att följa pumihanen C som blev BIR på fredagen och vann gruppen och till sist lyckades bli BIS-2:a. Väldigt ovanligt att pumi placerar sig så högt. Men det gjorde jag från tv-skärmen hemma. Att jag var förkyld gjorde också att jag inte shoppade loss på mässan. En bok och en mugg med Maja på var allt.

Okategoriserade