Nässla tog en pinne

20140517-194254.jpg

Skönt sommarväder och agility, jag såg det bara som rolig aktivitet och träning. Men Nässla gick felfritt och fick en pinne i hoppklassen med sig hem från Uddevalla idag.
Både Maja och Nässla har tävlat några gånger nu, fast vi egentligen inte är färdiga för tävling. Vi har inte tränat banor, vi är inte så samspelta, jag har slarvat, de kan inte ens sitta kvar i starten. Jag har inte haft tillräckligt med tid i vinter.
Vi har mest diskat oss, men det kan va skoj ändå, och det är bra miljöträning.

Idag gick det bättre än tidigare tävlingar, Nässla nollade båda hopploppen och bortsett från några missförstånd om vart vi skulle så hade vi bra flyt.
Maja är ibland för snabb för mig, därför blir det oftare disk med henne. Jag hinner inte visa henne rätt hinder.